Birgi Kazımpaşa İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://birgikazimpasailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Birgi Mahallesi Fatih Mehmet Bey Caddesi No.48 ÖDEMİŞ/İZMİR
VİZYON : Öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenen, ailesine ve topluma, ülkesine, milletine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretken, düşünen,sorgulayan, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı , Birgi yöresinin 7-10 yaş arası ilkokul çağı öğrencilerini yetiştirmek için varız.
MİSYON : Öğretmen ve veli başta olmak üzere okul toplumunu oluşturan tüm tarafların desteğini esas alan, bilgi toplumuna uygun, sınavlara, hayata ve bir üst öğrenim kurumuna başarılı bireyler yetiştiren yönüyle ilçemizde model okul olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 1.saat 09.35-10.15 2.saat 10.35-11.15 3.saat 11.30-12.10 4.saat 12.50-13.30 5.saat 13.45-14.25 6.saat 14.40-15.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İlçemizden Birgi´ye sabah 07:00 dan 18:00 a kadar her yarım saatte bir minübüs seferi vardır.
Yerleşim Yeri : Aydınoğlu Beyliği döneminden başlayarak yaklaşık 8 asır boyunca özgünlüğünü ve bütünlüğünü koruyarak günümüze ulaşan mimari ve kültürel değerleri temsil eden bir kenttir. Özellikle Birgi Ulu Camii’nin mihrabı ve minberi Aydınoğulları Beyliği ahşap süsleme geleneğinin en iyi örneklerindendir. Böylesi bir ahşap süslemeyi bu dönemde başka bir yerde görmek çok zordur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kasabamız Ödemiş´e 8 Kilometre İzmir´e de 116 Kilometredir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Dilimizin Zenginlikleri Projesi TÜRÇEV Okullarda Orman, ÇEKÜL Ağaçların Diliyle Kentim Projesi, Yarınlara İz Bırak Projesi, ÇEDES, Sıfır Atık Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : TIME TO RHYME eTwinning Projesi, POST-E-CARD eTwinning Projesi, WEB 2.0 ARAÇLARI GÜNLÜĞÜM eTwinning Projesi.